Missa inte chansen att lyssna till Aprita Chari, arbetspaketsledare för WP 1, när hon föreläser online på ”PTCTalks 25 november 2022.

Vår arbetspaketledare för WP 1, Arpita Chari från Chalmers Tekniska Högskola, kommer att presentera sitt arbete med Industry 4.0-teknologier för att bygga reslienta och hållbara tillverkningssystem på #PTCTalks den 25 november 2022 kl 12:00. Hon kommer också att presentera de olika projekten och case hon samarbetar med för sin forskning.

Digitala Stambanan är ett av projekten som belysas där arbetet går ut på att öka potentialen hos digitala plattformar för datadrivet värdeskapande och att bygga resliens för tillverkningsindustrin. Använd denna länk för att anmäla dig och delta i seminariet online:

Arpita Chari
Arpita Chari

Arbetspaketsledare

Digitala Stambanan Produktion

Digitala Stambanan stärker svensk industri genom digitalisering av värdekedjor. Projektet är ett samverkansprojekt finansierat av Vinnova och medverkande bolag. Arbetet pågår nu i två spår genom de strategiska innovationsprogrammen PiiA (Processindustriell IT & Automation) som driver projektet Digitala Stambanan IndTech och Produktion2030 som driver projektet Digitala Stambanan Produktion.